woensdag 30 maart 2011

The party is (almost) over

Laatste dag van een voorbijgevlogen vakantie. Over Cape Coral al meer dan voldoende verteld, we hebben een prachtige tijd gehad daar. Veel gevaren (23 motoruren), veel gewakeboard (nou ja, Sander en Nanny dan), veel getubed (in een grote band op volle vaart achter de boot aan getrokken, (f*cking hilarious) en heel veel dolfijnen gezien. Heerlijk weer gehad en veel vlees verbrand op de BBQ.
Op zondag naar Miami gereden en Sander en Nanny afgezet, die gaan nog een weekje kitesurfen op Bonaire. Ook afscheid genomen van Marcel die vanwege zijn studie alweer naar huis moest. Daarna met zijn twee├źn naar Miami Beach gereden en ingecheckt in het Grand Beach hotel. Prima hotel met een mooie kamer op de 19e verdieping en een grandioos uitzicht. 's Avonds bij een Italiaan in de buurt heerlijk gegeten. De volgende dag eerst ''s middags naar de Bay Harbor Market geweest, fantastische sfeer daar, heel veel leuke winkeltjes en restaurantjes en daarna een van de hoogtepunten van de vakantie: de NBA wedstrijd tussen Miami Heat en Houston Rockets. De wedstrijd was prachtig, sfeer stukken beter dan de wedstrijd die we twee jaar geleden in Phoenix hebben gezien. Miami won na een spannende wedstrijd nipt van Houston, uitblinkers waren LeBron James, Dwayne Wade. Ook Bosh en Bibby erg goed. Natuurlijk een Heat shirt meegenomen. ''s Avonds doorgereden naar Key Largo en ingecheckt bij het Holiday Inn, een hotel waar we nu al voor de 3e keer zijn dus erg vertrouwd allemaal. De volgende dag een tri je naar Key West gemaakt en genoten van die typische sfeer daar. De dag daarop wezen snorkelen bij het John Pennekamp Reef wat een paar mijl uit de kust ligt dus met de boot (catamaran) daar naar toe. Veel prachtige vissen gezien waaronder enkele megagrote barracuda's. Dit keer helaas geen turtles gespot.
Vandaag rustig aan, nog even bij het zwembad gelegen en zometeen uitchecken en een ritje naar Miami voor de rechtreekse terugvlucht naar Amsterdam met (natuurlijk) KLM.
All things must end, even the good ones.

Veel foto's gemaakt, als we thuis zijn zal ik nog een aantal posten.

Dir was alweer de 7e USA trip, ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Voor juni staat nog een (kort) reisje naar LA en Vegas gepland, dan kan ik mee als IPB met Sander. Heb d'r nu al weer zin in.

So far, so good, signing off!

Ben & Olga

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat jullie zo geweldig hebben genoten, kunnen ons goed voorstellen dat jullie er geen genoeg van krijgen daar in het heerlijke USA.
    Wij zijn ook helemaal gek van Florida en gaan ook al voor de 4e en 5e keer.

    Op naar juni, duurt ook niet meer zo lang.

    Dank voor jullie leuke blog.

    BeantwoordenVerwijderen