donderdag 24 maart 2011

Living the Floridian life

Inmiddels al weer helemaal gewend aan The American Way Of Life. Het weer is fantastisch en we hebben inmiddels al vele uren doorgebracht op het water. Veel dolfijnen gezien, zoveel dat het op een gegeven moment al gewoon aan het worden is. Wel leuk was een moeder met baby dolfijn op twee meter afstand van de boot. Over de boot gesproken, daar hebben we wat motorproblemen mee gehad maar die zijn inmiddels verholpen zodat we nu met grote snelheid over het water vliegen.
Veel wakeboarden, tuben en chillen. Gisteren de boot bij een verlaten strand op Captiva Island gelegd, was echt paradijselijk mooi.
Vandaag een beetje rustig aan, misschien vanmiddag nog even naar Naples toe.
Veel foto's gemaakt, ik probeer er nog een aantal op het blog te zetten binnenkort, moet even een manier verzinnen om ze van m'n camera op m'n iPad te krijgen. Misschien via een omweg van Sanders laptop.
So far, so good, life still is good when you lead it The Floridian Way.

1 opmerking:

  1. Wat een ervaring dat je het 'gewoon' gaat vinden als er dolfijnen naast je boot zwemmen. Tuurlijk wachten wij met smart de foto's af. Wij gebruiken voor de iPad een Camera Connection Kit. Veel plezier nog verder and we love the Floridian life also.

    BeantwoordenVerwijderen